Kontakta oss

Nedan kan du kontakta oss som jobbar på Kraft kommunikation. Om du är osäker på vem du ska prata med – ring Emma så lotsar hon dig rätt.

Emma Kraft

Emma Kraft

Kommunikationsstrategi, textproduktion och sociala medier


Mejla Emma
070-224 80 66

Där Emma är står det aldrig still. Hon har handlingskraft som få och en stor vilja att utveckla och förbättra. Hon är ett ess på att bygga relationer och älskar att skapa engagemang och delaktighet.

Jobbet gillar hon bäst när hon får vara involverad ända från start och lära känna en kund, ta fram mål för kommunikationen och sedan arbeta både kreativt och operativt, främst med fokus på att skriva.

Emma Lindberg

Emma Lindberg

Grafisk formgivning, webbproduktion och projektledning


Mejla Emma
076-209 28 85

Emma är jordnära och förtroendeingivande. Du kan lita på att hon har koll på varenda liten detalj, vilket gör henne till en fantastiskt bra projektledare. Med ett hjärta som bankar för färg och form är det inte bara vi som får ta del av hennes skapande.

Även hemma fixar hon och grejar och mysfaktorn är hög. Hon är kommunikatören som gärna jobbar både strategiskt och operativt för att nå bästa resultat och hon lämnar inget åt slumpen trots många bollar i luften.

Erik Axelsson Omsford

Erik Axelsson Omsford

Filmproduktion, redigering och projektledning


Mejla Erik
070-672 93 11

Erik älskar film så mycket att han har utbildat sig till filmvetare. Han är grym på redigering och superteknisk, samtidigt som han är kreativ ut i fingerspetsarna och gillar att skapa allt från musik till illustrationer.

Teknikintresset och kunskapstörsten gör att han ständigt jagar efter att lära sig mer. En himla praktisk kollega, eftersom vi kan fråga honom om det mesta och få ett redigt svar. Men det tar ju inte slut där. Han är också den där som peppar alla runtomkring sig och lyfter gänget. Det är guld värt om du frågar oss.

Vi är redo när du är det!
Välkommen att höra av dig till oss.