Kontakta oss

Nedan kan du kontakta oss som jobbar på Kraft kommunikation. Om du är osäker på vem du ska prata med – ring Emma så lotsar hon dig rätt.

Emma Kraft

Kommunikationsstrategi, textproduktion, innehåll till sociala medier och processledning


emma@kraftkommunikation.se
070-224 80 66

Där Emma är står det aldrig still. Hon har handlingskraft som få och en stor vilja att utveckla och förbättra. Hon är ett ess på att bygga relationer och älskar att skapa engagemang och delaktighet.

Jobbet gillar hon bäst när hon får vara involverad ända från start och lära känna en kund, ta fram mål för kommunikationen och sedan arbeta både kreativt och operativt, främst med fokus på att skriva.

Sofia Röjder

Fotografering, redigering, filmproduktion, webbhantering och innehållsstrategi


sofia@kraftkommunikation.se
076-008 52 12

(Föräldraledig) Sofia är ett riktigt energiknippe med öga för foto och film. Hon är spontan och kläcker kvickt idéer som lyfter både oss och våra kunder. En riktig klippa för den som vill kommunicera kraftfullt med andra ord.

Med henne i närheten har en alltid nära till skratt, du vet aldrig vad hon kommer att överraska med i nästa stund.

Sofie Nelsson

Textproduktion, grafisk formgivning, projektledning och innehåll till sociala medier


sofie@kraftkommunikation.se
073-022 23 69

Sofie är vår egen influencer och med det vill vi säga att hon är proffs på bland annat Instagram där hon är mer känd som @runningsofie. Hon gillar utmaningar och hon lämnar inget ofärdigt, utan ser till att göra klart och nå resultat.

Våra kunder kan med andra ord lita på att leveransen kommer i god tid. Eftersom hon har en äkta vinnarskalle älskar hon tävlingar, men vinner helst tillsammans med teamet så klart.

Vi är redo när du är det!
Välkommen att höra av dig till oss.