Allt vi gör, det gör vi tillsammans med dig

Vi är din kommunikationsavdelning. Oavsett om du vill ha hjälp en dag i veckan, en dag i månaden eller behöver en insats någon gång om året. För oss är det viktigt att kunna jobba tätt tillsammans med dig som kund. För det är vår kompetens och erfarenhet i kombination med din kunskap och ditt engagemang som ger det bästa resultatet. 

Kommunikatörerna Emma och Emma kollar på en dator.

Hur fungerar det då, i praktiken?

När du samarbetar med oss på Kraft kommunikation har vi en öppen och löpande dialog under hela processen.  Vi jobbar med regelbundna avstämningar, vi kan kalla det marknadsmöten eller redaktionsmöten och många av våra uppdrag börjar med en workshop för att vi ska förstå vad det är just du behöver och på vilket sätt. Vi är också måna om att vara flexibla och anpassa oss för att det ska fungera så bra som möjligt för dig.

Men det här med kommunikation, är det så viktigt?

Vi vet hur det kan vara. Verksamheten, resultaten och produktionen går ofta först och är de punkterna som tar mest plats på mötena. Men kommunikation är grundstenen i att allt det andra ska gå bra! En tydlig och öppen internkommunikation gör att alla inom organisationen vill åt samma håll och bidrar till mer arbetsglädje, friskare medarbetare och en högre lönsamhet. Dina kollegor känner sig sedda, viktiga och vet vilken skillnad just de gör i sin arbetsvardag. Det gör dem också till goda ambassadörer, både mot potentiella kunder och nya kollegor.

Så visst är det där med kommunikation viktigt. Oavsett om du börjar inom organisationen, eller externt mot dina nuvarande och blivande kunder, så har du makten att påverka hur de uppfattar ditt varumärke och se till att du når ut till dem.

Och om du gör det du kan bäst – fokuserar på verksamheten, så kan vi hjälpa dig med kommunikationen!

Kommunikatören Erik sitter i en trappa.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Hör gärna av dig!

Hand som skriver i anteckningsbok bredvid kanelbulle.