Kunder

Här hittar du några av våra kunder. 

Tjänster, upplevelser och samhällsinformation

Vi jobbar med kunder inom många olika branscher. Mest erfarenhet har vi av att kommunicera kring tjänster och upplevelser, bland annat inom IT, teknik, industri, kultur och event. Vi har också stor vana av att arbeta med samhällsinformation. För oss är alla verksamheter spännande. Du som är engagerad och tror på att kommunikation kan göra skillnad är varmt välkommen att kontakta oss.    

Elektrotekniska Byrån – Employer Branding

Sedan Elektrotekniska Byrån satsade på kommunikation och tog hjälp av oss på Kraft kommunikation har de ytterligare stärkt sitt arbetsgivarvarumärke. De hade 34 anställda då och så många som 30 personer delade vissa av deras rekryteringsinlägg i sociala medier.

Att en så pass stor andel av medarbetarna aktivt tar sig tid att dela innehåll tyder på ett mycket högt engagemang, vilket är något som kräver en stor insats att skapa. Vi har hjälpt dem att ta fram marknads- och kommunikationsplan samt utifrån det föreslagit aktiviteter som skapar vi-känsla, engagemang och stolthet.

Kommunikation har varit en röd tråd hela vägen då vi genom olika typer av kanaler och med hjälp av olika idrottsaktiviteter, personalmöten, give aways och bilder lockat till engagemang. Medarbetarna har upplevt en stor skillnad när det gäller arbetsplatsens kultur efter dessa insatser och det är tydligt att de är mer öppna för att visa sin stolthet.

De har fått flera spontanansökningar där personerna i fråga sagt att de sett mycket av företaget i sociala medier och tyckt att de både i de kanalerna och på webben gett ett mycket positivt intryck och känslan av att vara en bra arbetsgivare. Detta skapar bra förutsättningar för att locka till sig kompetenta medarbetare.  

Rackstadmuseet – kampanj inför utställning

Sommaren 2019 väntade Rackstadmuseet finbesök. De skulle få äran att ställa ut verk av Anders Zorn och Rembrandt van Rijn. Vi fick i uppdrag att locka besökare och uppmärksamma utställningarna “Zorn och kameran” och “Mellan himmel och jord” genom kommunikation i sociala medier. Vi valde att ta fram en serie av filmklipp där Rackstadmuseet själva berättar om utställningarna och historierna runtomkring.

Soleil IT – kundcase, webbnyheter och medarbetarporträtt

Kraft kommunikation hjälper Soleil att skriva kundcase där fokus ligger på kundnytta och att konkretisera de utmaningar som Soleil har löst för sina kunder. Kraft kommunikation stöttar dem också med att skriva medarbetarporträtt, vilket är en del i deras employer branding-arbete. Alla nyheter, case och blogginlägg delas i Soleils sociala kanaler för att sprida budskapet och driva trafik till webben.

Under 2018 ökade Soleils webbplatsbesök med 80 procent tack vare trafiken från de sociala kanalerna.  Genom att Kraft kommunikation producerar och publicerar innehåll i deras digitala kanaler får de även mer tid till att fokusera på andra arbetsuppgifter. Detta effektiviserar deras vardag då de kan fokusera mer på sin kärnverksamhet.

StyrelseAkademien Värmland, medlemsintervjuer.

StyrelseAkademien Värmlands utmaning är att få fler att engagera sig i styrelsearbete och att höja kompetensen bland styrelsemedlemmar. Genom att öka intresset och kunskapen bidrar de till att stärka näringslivet i Värmland.

Vi har intervjuat några av deras medlemmar för att låta dem berätta om sin historia och därmed få fler att bli nyfikna och intresserade.

Ett axplock bland våra kunder:

Livskämpars logotype
Holfast logotype
ByggDialogs logotype
Onesteps logotype

  Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Det vill vi också. Hör gärna av dig!