Kraft kommunikations logotype

Filmer som berättar om kundnytta och sprider kunskap

textproduktion - film - foto - strategi
Glada medarbetare.
Soleil

Soleil är ett konsultföretag i Karlstad, som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med hjälp av webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Här jobbar exempelvis webbutvecklare, verksamhetsutvecklare och projektledare. Totalt är de cirka 40 anställda.

Nöjda kunder och stolta medarbetare

Soleil har så fantastiskt nöjda kunder så de ställer gärna upp och berättar om sina lyckade projekt. Och Soleil tror på att berätta om andras lyckade projekt, dels för att ge inspiration till vad som går att göra, dels för att marknadsföra sina tjänster. Att göra det med rörligt material gör att mottagaren kan ta till sig budskapet med flera sinnen och komplexa saker går att förklara kortfattat och konkret med känsla.

Vi har skrivit så gott som alla kundcase på deras webb och har även tagit fram filmer, både för att visa upp kundcase, berätta om Soleils tjänster och lyfta medarbetare. Här hittar du till exempel filmen om Fredrik, som är en av Soleils medgrundare.

 

Här kan du även se en film om Soleils erbjudande inom intranätslösningar.

 

Soleils filmer har skapat en stolthet internt. Medarbetarna är aktiva med att gilla och dela inlägg för att bidra till att sprida vidare innehållet.

Kommunikationsavdelning

Utöver att vi producerat en mängd filmer åt Soleil så jobbar vi med löpande kommunikationsstöd åt dem. Vi ansvarar för att producera och publicera innehåll i deras digitala kanaler; webb, Facebook och Instagram och har fotat till deras bildbank. Vi fungerar också som bollplank och rådgivare samt beställarstöd när det behövs kompetens som vi inte själva har.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Hör gärna av dig!

Hand som skriver i anteckningsbok bredvid kanelbulle.