Kraft kommunikations logotype

Medarbetarporträtt som lyfter människan bakom

employerbranding - film - foto - internkommunikation - strategi - textproduktion
Person som sitter vid ett bird och tittar in i kameran.
Elektrotekniska Byrån

Elektrotekniska Byrån är teknikkonsulter inom kraft, belysning, tele, data, samband och automation. De har huvudkontor i Karlstad, men finns även i Göteborg och Stockholm där några av deras cirka 40 medarbetare håller till. Till deras kunder hör exempelvis Telia, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Storstockholms Lokaltrafik. De jobbar även till stor del mot regioner och kommuner.

Trevlig och personlig arbetsplats

Vi jobbar med löpande kommunikationsstöd åt Elektrotekniska Byrån, vilket innebär att vi producerar allt ifrån medarbetarporträtt och kundcase till film, foto och trycksaker. Vi uppdaterar även deras webb, producerar nyhetsbrev och publicerar innehåll i sociala medier. En betydande del i Employer Branding-arbetet, som de satsar mycket på, är att välkomna alla nya medarbetare med ett porträtt. På det sättet vill de visa upp sin kultur och visa potentiella medarbetare vilka som kan bli deras framtida kollegor. Ett lysande sätt att stärka arbetsgivarvarumärket på så klart.

Läs gärna om de härliga kollegorna:
Louise 

Johannes

Patrik B

Elektrotekniska Byrån har många gånger fått positiva kommentarer för att det verkar vara en trevlig och personlig arbetsplats där alla får ta plats och vara sig själva. Bland annat tack vare de personliga medarbetarporträtten på webben och i sociala medier. Det stämmer ganska bra med deras motto ”hos oss blir du aldrig en i mängden”.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Hör gärna av dig!

Hand som skriver i anteckningsbok bredvid kanelbulle.