Kraft kommunikations logotype

Boken som ska förändra byggbranschen

textproduktion - employerbranding - grafiskdesign - internkommunikation
En hög med böcker
ByggDialog

ByggDialog är ett byggföretag som är Sveriges ledande partneringentreprenör. Deras arbetssätt bygger på dialog, öppenhet och samarbete. Tillsammans med kunder och leverantörer strävar de efter en trygg process där alla har chansen att påverka. De har cirka 200 anställda och finns i Karlstad. Göteborg och Stockholm.

Ett kit som påminner om de gemensamma byggstenarna

Byggdialog satsar stort på värdegrundsarbetet och det märks både internt och hos deras kunder. För att stärka den gemensamma målbilden ännu mer har de tagit fram en bok som beskriver deras vision och hållbarhetsarbete. Alla medarbetare blir utbildade och får med sig boken tillsammans med en timmermanspenna. Ett kit som de kan ha med sig i vardagen, som påminner dem om de gemensamma byggstenarna och ger möjlighet att göra sina egna anteckningar. Vi har designat boken och tagit fram ikoner som förklarar deras hållbarhetsarbete på ett tydligt sätt. Ikonerna har vi även animerat för att de ska vara extra tilltalande i digitala kanaler.

 

Kommunikationsavdelning

Vi jobbar löpande med Byggdialog och hjälper dem bland annat med att skriva kundcase och andra texter till webben samt att formge anbud.

 

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Hör gärna av dig!

Hand som skriver i anteckningsbok bredvid kanelbulle.